Rólunk

„A siker titka tudni valamit,
amit mások nem tudnak.”

JUDr. Róbert BÁNOS 2005-ben végzett a pozsonyi Comenius Egyetem Jogi Karán. Tanulmányai befejezése után a Dunaszerdahelyi Járásbíróság polgár-, kereskedelmi- és büntetőjog részlegén tevékenykedett. Az ügyvédi pályán 2008-tól tevékenykedik és főként kereskedelmi-, család és büntetőjoggal foglalkozik.

JUDr. Róbert Bános
Ügyvéd

JUDr. Róbert Bános ügyvédi iroda fiatal, dinamikusan fejlődő iroda, egész Szlovákia területén nyújt jogi szolgáltatásokat, magyar és cseh partner irodáin keresztül pedig Magyarország és Csehország területén is. Ügyvédi irodáink székhelye Galántán van, 2011-ben további irodákat nyitottunk Dunaszerdahelyen és Verebélyen, 2013-ban Trencsénben és 2014-ben Pozsonyban is. Az ügyvédi iroda jogi szolgáltatásokat nyújt a hazai és külföldi ügyfeleinek úgy, mint jogi személyeknek, mint pedig természetes személyeknek, miközben elsődleges célja magas színvonalú szolgáltatások nyújtása úgy, hogy gyorsan és hatékonyan megoldja ügyfeleknek problémáit, akik elégedettsége számunkra elsődleges.

JUDr. Bános Róbert ügyvéd a Komenský Egyetem Jogi karán végzett 2005-ben. Tanulmányai befejezése után a Dunaszerdahelyi Járásbíróságon dolgozott, mint fogalmazó a polgájog, üzleti jog és büntetőjog területín. Ügyvédként 2008-tól tevékenykedik, főként üzleti joggal, polgárjoggal és büntetőjoggal foglalkozik. Ezen kívül a múltban a budapesti Gábor Dénes Főiskolán tartott előadásokat és jelenleg a diószegi magán középiskolában tanít.

JUDr. Bános Róbert ügyvédet a Dunaszerdahelyi Járásbíróságon töltött munkálatai alatt erős kötelék fűzte a családjoghoz, főként a nők válás előtt ill. után felmerülő problémáihoz, ill. az eltartott gyerekekkel kapcsolatos problémák megoldásához (gyermekelhelyezés, tartásdíj, gyermek-szülő közti kapcsolattartás). Ezen okból, 2011 augusztusától mint pro bono ügyvéd, ingyen jogi szolgáltatást nyújt a „Mamám Slovenska“ polgári társulásnak a www.nanicmama.sk internetoldalon keresztül.