Karrier / joghallgatók

BÁNOS s.r.o. ügyvédi iroda Önnek, mint joghallgatónak egyik irodájában jogi gyakorlat végzésére kínál lehetőséget. A jogi gyakorlat végzése elsősorban gyakorlati tapasztalatszerzésre irányul, ami Önnek, mint joghallgatónak, megfizethetetlen. A jogi gyakorlat végzése közben a joghallgató járulékot kap az utazás és étkezés költségeire, miközben lehetőség nyílik iskolázásokon és bírósági tárgyalásokon történő részvételre.

A jogi gyakorlat végzése által lehetősége nyílik a későbbiek során alkalmazottunkká válni, a legjobban teljesítőknek pedig az ügyvédi iroda álláslehetőséget kínál azonnali belépéssel az egyetem abszolválását követően.

A jogi gyakorlat végzése következtében a munkaadók számára atraktívabbá, keresettebbé válhat a munkaerőpiacon. Ezen kívül a jogi gyakorlat végzése segít a gyakorlatban elsajátítható tapasztalatokat szerezni.

A karrierje és jövője egyesítését kínáljuk fel a BÁNOS s.r.o. ügyvédi irodában, ahol egy dinamikus és barátságos környezetben történő muinkavégzésen kívül hozzásegítjük szakmai tudása bővítéséhez és fejlődéséhez. Kiváló jogi tudásáért, munkavégzéséért, hozzáállásáért, személyes kvalitásaiért és üzleti szelleméért, melyek mind hozzásegítik Önt a munkaerőpiacon való sikeres érvényesüléshez, ajánlunk Önnek átlafon felüli díjazást, elsősorban az Ön teljesítményétől és értékelésétől függően.

Amennyiben ügyvédként, ügyvédjelöltként, ill. jogi gyakornokként szeretné bővíteni csapatunkat, ne habozzon és küldje el nekünk életrajzát, motivációs levéllel együtt a kövektező e-mailcímre: advokat@banos.sk. Az életrajzában kérjük tüntesse fel írásbeni beleegyezését személyes adatainak feldolgozásával a személyi adatok védelméről szóló 428/2002 számú törvény értelmében.